Over MG art

Opleiding:

2010 – 2013    Cibap MBO opleiding decoratie / restauratie

Werkervaring:

2012 – heden  Decoratieschilder bij Van der Most

2016 – heden  Gestart met MG Art

Mijn naam is Marloes Gils, ik ben 26 jaar oud en ik woon in Westerbork. In 2010 ben ik gestart met de opleiding decoratie/restauratie. Door de stages die ik toen heb gelopen ben ik aan het werk gegaan bij Van der Most. Mijn werkzaamheden zijn hier erg variërend, van het maken van muurschilderingen tot het decoreren van grote attracties.

Ik merkte dat ik het maken van schilderijen ook erg leuk vond en ben me daar meer op gaan richten. Daarom ben ik in 2016 met mijn eigen bedrijf MG Art gestart. Inmiddels heb ik veel verschillende opdrachten gehad en ontzettend veel geleerd. Ik vind het erg leuk om samen met de klant een ontwerp te maken voor een muurschildering, of een schilderij te maken wat veel betekenis heeft voor de klant. Het is mooi om te zien dat er zo veel verschillende dingen mogelijk zijn, en dat je eigenlijk ontzettend veel kan creëren. Hiernaast ben ik ook bezig meer schilderijen te maken van dingen die ik zelf mooi vind. Dit zijn vooral werken met fruit en bloemen. Lekker vrolijk!

Heb je nog vragen, of ben je benieuwd wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Stuur mij gerust een berichtje om te kijken wat de mogelijkheden zijn.